Η ΑDRIATICA είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία η οποία είναι θυγατρική της Ισπανικής Ανώνυμης Εταιρεία VALTECNIC.

Όπως και η μητρική της εταιρεία, η ΑDRIATICA είναι εξαιρετικά ειδικευμένη στην εκτίμηση των ιδιοκτησιών κατοικίας, υπηρεσιών, βιομηχανιών ή αγροτικών εκτάσεων, τόσο στην λειτουργία όσο και στον προγραμματισμό.

Σκόπος της είναι οι πελάτες να είναι σε θέση να γνωρίζουν με βεβαιότητα την αξία της περιουσίας τους, την αναμενόμενη αποδοτικότητα των επενδύσεών τους, ή την εγγύηση που αντιπροσωπεύουν τα αγαθά ή ο προγραμματισμός των τρίτων.

 

Η μητρική εταιρεία VALTECNIC ιδρύθηκε το 1984 υπό την προστασία του νομικού κανόνα, ο οποίος ρυθμίζει την Ενυπόθηκη Αγορά στην Ισπανία. Είναι αυτόνομη εταιρεία και έχει την δική της προσωπικότητα. Η θυγατρική εταιρεία ADRIATICA ιδρύθηκε στην Ελλάδα to 2004 και βρίσκεται υπό την προστασία του νομικού πλαισίου των Ανώνυμων Εταιρειών.

Η επαγγελματική εμπειρία των διευθυντών, των μετόχων, των στελεχών, των μηχανικών και των τεχνικών πληροφορικής που διαθέτει, της επιτρέπουν να πραγματοποιήσει μια γρήγορη εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών της.Υπηρεσίες

Εκτίμηση Ακινήτων

Έλεγχος της Ενεργειακής Απόδοσης του Κτιρίου σας και Έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού

Βεβαίωση νομιμότητας Ακινήτου βάσει του Ν. 4178/2013

Ρυθμίσεις αυθαιρέτων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας , κάντε κλικ στην επιλογή ¨Επικοινωνία¨ στο κυρίως μενού του www.uci.gr, όπου μπορείτε να εισάγετε το ονοματεπώνυμο σας , την ηλεκτρονική σας διεύθυνση καθώς και την περιγραφή της υπηρεσίας που σας ενδιαφέρει.Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 801.5000.500 & 210.7491.800, Fax: (+30) 801.11.82483
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: akinita@uci.com
Κεντρική Διεύθυνση: Αγγέλου Πυρρή 5, Τ.Κ. 115 27, Αθήνα

Λογαριασμός

Ακίνητα

Copyright 2017 by uci - Designed & Powered by Fortunet Hellas | e-agents technology